loonkostenberekening; fiscale dienstverlening;

Over Van der Zwaard Administratieconsulenten en Adviseurs

Ervaring sinds 1942

Accountantskantoor Van der Zwaard werd in 1942 opgericht in Den Haag. 

Van der Zwaard Administratieconsulenten uit Den Haag is vandaag de dag een middelgroot administratie en belastingadvieskantoor en is aangesloten bij de brancheverenigingen NOAB en Register van Belastingadviseurs.

Met onze enthousiaste administrateurs en belastingadviseurs bedienen wij cliënten in onder andere de; zakelijke dienstverlening, IT branche, detail en groothandel, medische sector, creatieve sector, agrarische sector en installatiebedrijven.
Een persoonlijke benadering en een ondernemersgerichte aanpak zijn kenmerkend voor onze werkwijze.

 

 Van der Zwaard consultenten Den Haag;

Persoonlijke dienstverlening, vakkennis en een uitgebreid netwerk

U moet kunnen doen waar u goed in bent: ondernemen. Ondertussen verzorgt Van der Zwaard administratieve, financiële en fiscale kwesties. Ons ervaren team van specialisten met uitgebreide vakkennis werkt samen met diverse register accountants, fiscalisten en ICT-specialisten.

Van der Zwaard Administratieconsulenten uit Den Haag is aangesloten bij het NOAB. Dit kwaliteitskeurmerk is al jaren de norm in de branche; het NOAB-lidmaatschap wordt dan ook pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en voldoet aan een pakket van eisen.

Daarnaast is ons kantoor aangesloten bij het Register voor Belastingadviseurs. Onze belastingadviseurs voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan het lidmaatschap en zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen, om u tijdig en adequaat te adviseren en informeren.

Dankzij de software van Exact Online verloopt uw administratie vlekkeloos en heeft u altijd inzicht in uw resultaten. Dit uiteraard zo efficient mogelijk met automatische bankkoppeling zodat wij uw bankmutaties kunnen verwerken zonder dat u er omkijken naar heeft. Tevens levert u uw facturen digitaal aan. Liever niet alles digitaal? Dat is uiteraard ook mogelijk!