Belastingaangifte; belastingaangifte MK

Administratie voor het MKB

De boeken van uw onderneming altijd op orde

Hoe staat uw bedrijf er financieel voor? Waar liggen uw kansen en waar loopt u risico? Dankzij een gedegen financiele administratie heeft u inzicht in uw onderneming. Zo maakt u steeds weer een weloverwogen beslissing.

Van der Zwaard richt uw bedrijfsadministratie optimaal in

De financiële administratie van uw bedrijf bijhouden is een tijdrovende klus. Daarom staat Van der Zwaard u hierbij terzijde.

We bieden niet alleen de zekerheid dat uw administratie op orde is, maar geven ook passende adviezen over uw financiële bedrijfsvoering. We begeleiden u en kijken met u naar de toekomst. Zo helpen we uw onderneming ontwikkelen en groeien. 

Van der Zwaard helpt u op verschillende manieren bij uw administratie. We begeleiden u bij het inrichten van uw administratie, ondersteunen u bij het voeren van de administratie of we nemen het in zijn geheel uit handen.

Voor complexere administraties stellen we tijdelijk een van onze medewerkers beschikbaar. Net hoe u het nodig heeft.

Jaarrekening en andere rapportages opstellen

Jaarrekening opstellen

Uw complete bedrijfsadministratie is de basis voor uw jaarrekening. De jaarrekening wordt opgemaakt uit een balans, winst- en verliesrekening en een toelichting daarop. U heeft  de jaarrekening onder andere nodig voor de fiscale aangiften.

 

Andere rapportages

Voorafgaand aan het opmaken van de jaarrekening kunnen we u adviseren over hoe uw administratie het meest optimaal ingericht kan worden. Als u bijvoorbeeld wilt investeren, is het belangrijk om gefundeerde rapportages en prognoses te kunnen overleggen. Van der Zwaard adviseert, begeleidt en voert deze werkzaamheden uit. Samen werken we aan uw toekomst.

Jaarrekening opstellen